Novi proizvodi u Kemig4u

Od sada možete uživati u još široj paleti Pranarom proizvoda u Kemig4u.

Pranarom Circularom spray a BIO 75 ml

Circularom spray je kozmetički proizvod u spreju. Pomaže kod umornih i teških nogu i pruža intenzivan i dugotrajan osjećaj svježine. Sadrži sedam 100% eteričnih ulja.

Eterično ulje japanske metvice dodano je zbog visokog udjela mentola. Djeluje analgetski i osvježavajuće.

Borovica je od davnina poznata, koristila se tradicionalno u svrhu pročišćavanja i dezinfekcije, palile su se grančice kako bi se zrak pročistio, a koristila se i kao zaštita od zlih duhova. Eterično ulje borovice dodano je zbog svog diuretskog učinka.

Eterično ulje palmarosa ugodnog je cvjetnog mirisa, potiče regeneraciju stanica kože, te je učinkovito protiv bora, akni i opuštene kože.

Niauli se tradicionalno koristio za pročišćenje vode, a danas se koristi u farmaceutskim pripravcima kao što su tekućine za grgljanje, paste za zube i vodice za usta. Eterično ulje niauli dodano je u Circularom spray jer potiče cirkulaciju.

Eterično ulje limunski eukaliptus djeluje protuupalno, smirujuće, analgetičko i lipolitičko.

Eterično ulje smilje između ostaloga, koristi se u anti-age kremama i preparatima jer jako regenerira kožu i pospješuje smanjenje bora. U ovu mješavinu dodano je zbog svog antihematomatičnog i regenerativnog djelovanja.

Eterično ulje limunska trava ima miris sličan limunu. Dodana je zbog lipolitičnog djelovanja. Mogući je alergen, stoga je dodana u niskoj koncentraciji.

Aromalgic sprej BIO 75 ml Pranarom

Aromalgic sprej je kozmetički proizvod koji pomaže kod upalnih stanja zglobova i mišića, ukočenosti i napetosti mišića. Optimalna kombinacija sedam eteričnih ulja lagano se može raspršiti po željenom području, a po potrebi i umasirati.

Eterično ulje japanske metvice dodano je zbog visokog udjela mentola. Djeluje analgetski i osvježavajuće.

Kopaiba sadrži također dosta beta-kariofilena, molekule koja komunicira s kanabinoidnim receptorima u koži, a to potiče stanice kože da proizvode beta endorfin, jedan od hormona sreće. Eterično ulje kopaiba dodano je u mješavinu odabranih ulja zbog svog protuupalnog, analgetskog i umirujućeg djelovanja.

Eterično ulje širokolisne lavande djeluje protuupalno i analgetski.

Eterično ulje timijan borneol zahvaljujući jakim protuupalnim svojstvima važan je sastojak u ovom spreju.

Eterično ulje anisa zvjezdastog pokazalo se učinkovitim kod smanjenje grčeva i bolova u trbuhu. Upravo zbog spazmolitičkog djelovanja odabran je za ovu mješavinu ulja.

Eterično ulje limunski eukaliptus djeluje protuupalno, smirujuće, analgetičko i lipolitičko.

Zimzelen polegnuti nekoć se koristio za industrijsko dobivanje metil salicilata, a koristi se i u žvakaćim gumama. U ovoj mješavini je zahvaljujućim analgetskom i antireumatskom djelovanju.

Oba spreja su BIO organski proizvod i vrlo su praktični za korištenje. Brzo se upijaju i ugodno mirišu.

Pharmamed Urogold i Valesan

Urogold kapi pomažu kod urinarnih infekcija, cistitisa i za prevenciju kamenca u bubregu i mokraćnom mjehuru.

Ova prirodna formula namijenjena revitalizaciji i očuvanju normalne funkcije bubrega i mokraćnog mjehura. Sadrže više biljnih ekstrakata koji djeluju protuupalno te doprinose smirivanju akutnih i kroničnih upala bubrega, mokraćnog mjehura i mokraćnih kanala.

Zahvaljujući diuretičkom i terapeutskom djelovanju Urogold kapi mogu se koristiti preventivno kod čitavog niza urinarnih problema.

Valesan kapi s melatoninom pomažu kod nesanice i poremećaja sna. Olakšavaju stanje stresa, uznemirenosti i straha.

U sastavu Valesan kapi pored biljnih ekstrakata nalazi se i melatonin. Melatonin je ključni kotačić u mehanizmu našeg kvalitetnog sna, a pomaže regulirati ciklus spavanja i buđenja. Brojni faktori mogu utjecati na razinu melatonina. Neki od njih su promjena sezone, starenje, nepravilno spavanje i stres. Valesan kapi pomažu da lakše utonete u san, smiruju i olakšavaju spavanje.

Preporučuju se i kod razdražljivosti, tjeskobe i napetosti. Pomoć su i kod klimakteričnih tegoba, nervoze srca i crijeva te poremećaju spavanja. Olakšavaju stanje stresa, uznemirenosti i straha.

Kako bi prvi saznali za nove proizvode, pretplatite se na naš newsletter.

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI