Pranarom sirupi, učinkovito rješenje za kašalj na bazi 100% prirodnih i kemotipiziranih eteričnih ulja

Dva nova proizvoda iz široke Pranarom ponude dostupna su na našem tržištu. Napokon je dostupno rješenje za kašalj na bazi 100% prirodnih i kemotipiziranih eteričnih ulja.

Aromaforce BIO sirup protiv kašlja junior

Aromaforce BIO sirup namijenjen je za djecu već od dvije godine starosti. Upravo zbog toga je ugodnog okusa vanilije i praktično je pakiran. Jedna doza dolazi u jednoj vrećici. Medicinski proizvod koji pomaže kod suhog i produktivnog kašlja.

Sinergija pet eteričnih ulja učinkovito je rješenje za kašalj.
Eterično ulje limun antiseptik je za dišne puteve. Eterično ulje lavanda djeluje protuupalno, kao analgetik, antiseptik i spazmolitik. Eterično ulje bijeli bor ima blago analgetsko i protuupalno djelovanje. Eterično ulje timijan kt. tujanol djeluje kao eskpektorans i antiseptik. Eterično ulje kineski cimetovac djeluje protuupalno i umiruje dišne puteve.

PranaBB BIO sirup protiv kašlja

Prana BB sirup protiv kašlja medicinski proizvod koji pomaže kod suhog i produktivnog kašlja namijenjen je djeci od jedne godine starosti.

Bagremov med dodan je sirupu zbog svog imunomodulatornog, protuupalnog i antioksidativnog djelovanja. Eterično ulje limun antiseptik je za dišne puteve. Eterično ulje bijeli bor ima blago analgetsko djelovanje i protuupalno djelovanje. Eterično ulje timijan djeluje kao eskpektorans i antiseptik. Eterično ulje kalasta metvica umiruje dišne puteve i djeluje kao spazmolitik.

Oba proizvoda su BIO organski proizvod te pomažu kod suhog i produktivnog kašlja. Odaberite odgovarajući sirup prema dobi vašeg mališana i dočekajte jesen spremni.

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI