-30%

Aromapic tekući gel roler za zaštitu od komaraca 75 ml pcs Pranarom AKCIJA

20.96  uključ. PDV 14.67  uključ. PDV

Opis

AROMAPIC linija repelenata na bazi CITRIODIOLA!

100% priorodno RJEŠENJE za zaštitu od komaraca.

Aromapic linija predstavlja savršenu i potpuno prirodnu kompoziciju repelenata koja je u potpunosti sigurna za malu djecu, trudnice i dojilje.

Iz laboratorija čiste prirode stižu tri proizvoda; sprej i tekući gel na bazi organskih eteričnih ulja i CITRIODIOLA  za zaštitu od komaraca i aroma gel koji se koristi za liječenje nakon uboda čija formula ne sadrži alkohol!

AROMAPIC, TEKUĆI GEL  (ROLLER) ZA ZAŠTITU OD KOMARACA

100% Prirodno riješenje, DEET free!

Namjena proizvoda: Aromapic gel za kožu za zaštitu od komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog). Ne sadrži alkohol! Koristi se za zaštitu djece od 3 godine starosti i odraslih kod europskih i tropskih vrsta komaraca, pčela, osa, i drugih insekata. Prilikom nanošenja gel ne masti kožu, ne čini ju ljepljivom, već ju vlaži, štiti i brzo se upija.

Način primjene: Djeca između 3 i 6 godina: Aplicirajte lokalno, samo na ruke i noge, 1 do 2 puta na dan. Od 7 godina starosti: Nanesite na osjetljive dijelove tijela. Primjenite prema potrebi svakih 7 sati. Može se primjeniti na vrat i čelo.

Biocidni pripravak na bazi CITRIODIOLA (smjesa cis i trans – p – mentan – 3,8 diol < 8,5 %) s namjenom: gel za kožu za zaštitu od komaraca. Vrsta pripravka: 19 – repelent. Formulacija; tekući gel.

Upozorenje: Siguran je za djecu od 3 godine starosti, trudnice od 4mjeseca trudnoće i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Gel sadrži citronelal i geraniol koji mogu izazvati alergijsku reakciju kod osjetljivih osoba.

Rok:7/24

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aromapic tekući gel roler za zaštitu od komaraca 75 ml pcs Pranarom AKCIJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI