-30%

Cinkov oksid (Zinci oxidum) 500 g AKCIJA

13.24  uključ. PDV 9.27  uključ. PDV

Opis

Koristi se u maskama za masnu i nečistu kožu sklonu aknama, dezodoransima te u kremama i losionima za zaštitu od sunca.Ima svojstva izbjeljivanja, matiranja i prekrivanja, stoga je dobar i kao sastojak pudera, podloga, sjenila za oči i rumenila. Često se koristi kao aktivni sastojak krema za sunčanje za bebe i one s osjetljivom kožem. Sirovina je u obliku praha i topljiva je u ulju prilikom zagrijavanja.

Preporučene koncentracije:

  •  2-10% kreme i losione
  • 18-25% kreme za sunčanje
  • povećanjem koncentracije podiže se SPF faktor koji može biti do max SPF 20
  • konkretna razina SPF zaštite u emulzijama ovisi  o mnogo faktora, zato se u prirodnoj kozmetici prirodni zaštitni faktor (SPF), može samo procijeniti

 

Rok trajanja: 26.10.24.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

100 g, 500 g, 1 kg

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI