Citrofit

9.91 29.73  uključ. PDV

Opis

Citrofit, ekstrakt sjemenke grejpa, je najjači raspoloživi prirodni proizvod koji pomaže kod širokog spektra mikroba, uključujući viruse, bakterije i gljivice. Upoznajte širok spektar djelovanja na zdravlje ovog čudotvorca među prirodnim preparatima!
Grejp je poznat kao antioksidant, te po svom snažnom antibakterijskom djelovanju. Bogat je vitaminom C, sadrži vitamine A, B, D, E i K te kalcij, fosfor, magnezij, mangan, cink, bakar i željezo. No njegovo pravo blago krije se unutar sjemenki.
Iz sjemenke i pulpe grejpa dobiva se citrofit, pravo blago prirode, koji djeluje na jačanje imuniteta. Zbog velikog broja polifenolnih spojeva, bioflavonoida (60-70 posto), ekstrakt sjemenke grejpa pokazuje nevjerojatna svojstva.
Citrofit, odnosno ekstrakt sjemenke grejpa po izvornoj recepturi dr. Haricha je prirodno biljno sredstvo za poboljšanje kvalitete životnih uvjeta i prostora: za čišćenje, osvježavanje i miris prostora, te kao aditiv u kozmetici. Proizvod ne sadrži životinjske sastojke, te je potvrđeno da Citrofit nije toksičan i ne gubi svojstva ako se upotrebljava duže vremena. Također, zanimljivo je to, da mikroorganizmi ne razvijaju prema njemu imunitet i nakon duže upotrebe.

Učinkovitost Citrofita

Citrofit može biti učinkovit kod širokog spektra bakterija.
Ometa bakterijske sojeve unutar 15 minuta nakon kontakta, čak i u razrijeđenim koncentracijama.
U periodu povećanih prehlada i alergija može se povećati broj kapi.
Citrofit nema štetnih posljedica i doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Citrofit je ekstrakt sjemenki grejpa, koji se pokazao dobrim kod širokog spektra bakterija, virusa, parazita i gljivica. Testovi dr. Haricha su rađeni kod oko 800 vrsta bakterija, mikroba, virusa i oko 100 vrsta gljivica.
Citrofit ne prouzrokuje štetu za crijevnu i želučanu floru.
Uvelike doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, nema štetnih posljedica te ne oštećuje crijevnu i želučanu floru.
Osim primjene u medicini, s velikim uspjehom ekstrakt sjemenke grejpa koristi se u proizvodnji higijenskih i kozmetičkih preparata za ljude, biljke i životinje, te kao dobro univerzalno dezinfekcijsko sredstvo i kao dodatak prehrani.
Mnogi veterinari su ga preporučivali kod životinja, te doziranje za njih je da koliko životinja ima kilograma toliko kapi koristi.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

30 ml, 100 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Citrofit”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI