Blistava koža lica i kako do nje

Kroz vrijeme standardi ljepote i make up trendovi su se mijenjali. Ono šte je ostalo isto je težnja za zdravom, čistom i mladolikom kožom.

Danas su nam na raspolaganju razni proizvodi koji nam mogu pomoći, ali i odmoći u svakodnevnoj njezi kože. Ponekad je zbog prevelikog izbora teško odabrati proizvod koji će odgovarati baš vašoj koži.


Kako odabrati kvalitetan preparat za čišćenje kože lica?

Prilikom odabira odgovarajućih preparata potrebno je voditi računa o tipu kože. Svaki tip kože traži drugačiju njegu i prilagođene sastojke. Ono što je jako važno je da su sastojci kvalitetni i da su preparati što jednostavniji i prirodniji.

Neki od sastojaka koji vam jamče kvalitetan proizvod su ulje pulpe vučjeg trna, ulje sjemenke maline, natrij hijaluronat i gel crvenih algi.

Aktivne komponente u kozmetici

Ulje pulpe vučjeg trna CO2 je narančasto-crveno mutno ulje koje se zagrijavanjem razbistri. Ima blag, karakterističnog mirisa i izuzetno je bogato karotenoidima i tokoferolima. Koristi se prvenstveno za njegu, regeneraciju i u zaštiti od prijevremenog starenja kože. Dodaje se i u preparate za njegu i regeneraciju kose. Ulje pulpe vučjeg trna topivo je u ulju i 100% prirodno.

Ulje sjemenke maline CO2 može biti žute do narančaste boje. Zbog prisutnosti biljnih voskova je mutno, ali zagrijavanjem razbistri. Blagog je i karakterističnog mirisa. Ulje sadrži visok udio gama-tokoferola zbog čega se koristi za zaštitu, njegu i regeneraciju kože. Ulje sjemenke maline CO2 ulje je 100% prirodno i topljiva je u ulju.

Hijaluron

Ljepota kože, blistavost i zategnutost uvelike ovisi o kolagenu i hijaluronu. Tržište je preplavljeno raznim proizvodima, no važno je znati kako prepoznati najbolje. Jedan od sastojaka svakako bi trebao biti natrij hijaluronat (Principhyal cube 3, 50-3000 kDa). Natrij hijaluronat dolazi u obliku bijelog praška koji se koristi u raznim preparatima za njegu i čišćenje kože. Inačica principhyal cube 3 je prvi multimolekularni hijaluronski kompleks na našem tržištu.

Ova aktivna komponenta pokriva aktivnost sve 3 molekularne težine hijaluronske kiseline u jednoj sirovini. Pruža kratkoročni “lifting” učinak, duboko hidratizira, poboljšava elastičnost kože, poboljšava glatkoću kože, smanjuje bore, poboljšava penetraciju liposolubilnih i hidrosolubilnih aktivnih komponenata i optimizira njihovo djelovanje. Topljiv je u vodi.

Red algae gel

Gel crvenih algi je viskozni gel dobiven iz crvenih algi Ahnfeldtia concinna. Ima hidratizirajuća, emolijentna i filmogena svojstva. Na našoj koži stvara zaštitni sloj te ju omekšava i hidratizira. Najčešće se dodaje u sapune, kreme, gelove i paste za zube.

Higijena

Umivanje i čišćenje lica je prvi korak u svakoj beauty rutini. Tek nakon što je koža čista i suha može se započeti sa nanošenjem njegujućih preparata. Hijaluronska kiselina ili serum po želji te nakon toga krema ili biljno ulje trebali bi biti dovoljni za svakodnevnu njegu. Personalizirani piling ili maska na tjednoj bazi dodatno će nahraniti vašu kožu i dozvoliti joj da zablista.

Izbjegavajte proizvode s puno čarobnih sastojaka, parfema i raznih dodataka. Odaberite neku od naših radionica i preuzmite kontrolu nad zdravljem svoje kože.

Za dodatnu pomoć „iznutra“ odaberite inovatinve BioSil® kapsule. Preporučuje se koristiti kapsule kod pojave prvih finih linija i bora na licu, kod gubitka elastičnosti kože i kod opuštene kože bez sjaja. Osim za kožu kapsule pomažu kod stanjene kose, kod lomljive kose te kod ‘rascvjetalih’ noktiju.

Dodatni benefit je vitamin C, koji je također sastojak BioSil® kapsula. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena, za normalnu funkciju kože. Jednostavno rečeno, ako želite dobiti stvarne benefite kolagena za zdravlje svoje kože, pomozite svome tijelu da ga stvori samo. Najbolji kolagen je tvoj kolagen!

Više o BioSil® kapsulama.

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI