Sigurna kupovina i privatnost

 

Koristimo najsigurnije sustave sigurne kupovine i zaštite vaših podataka. Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo HT Pay Way. HT se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između HT Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. HT u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Djelatnici Fagron d.o.o. ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti, u cijelom iznosu ili djelomično.

UVJETI PRODAJE

I) Sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu kemig4u.hr za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i kemig4u.hr, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda putem kemig4u webshopa uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: telefona s ljudskim posredovanjem i  Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu kemig4u.hr na jedan od slijedećih načina:

 • odabirom  plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik kemig4u.hr,
 • odabirom  plaćanja i dovršenjem  narudžbe  putem  +385 99 5378 725  

a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

b) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

c) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, kemig4u.hr zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

d) Registracijom smatra se da je sklopljen Ugovor između kemig4u.hr i korisnika kao kupca.

e) Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

f) Povodom sklapanja Ugovora, korisniku će biti dostavljeni: potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

e) Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

 • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
 • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,
 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti kemig4u.hr o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na kemig4u webshop, Antuna Bauera 5, 10000 Zagreb)  ili elektroničkom poštom na info@kemig4u.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na (Obrazac za jednostrani raskid Ugovora) korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju kemig4u.hr bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed,  od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada kemig4u.hr odnosno Kemig d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca kemig4u.hr može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu FAGRON HRVATSKA d.o.o. (kemig4u.hr), Antuna Bauera 5, 10000 Zagreb,  bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je FAGRON HRVATSKA d.o.o., odnosno kemig4u.hr, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 99 5378 725  ili se javi na info@kemig4u.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti kemig4u.hr  iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio kemig4u.hr o jednostranom raskidu Ugovora.

II) Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u eurima (EUR). U sve cijene je uračunat PDV.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@kemig4u.hr ili na telefonski broj +385 99 5378 725  kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena. Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupnju, slobodno nas nazovite na broj +385 99 5378 725  i pomoći ćemo vam ispuniti košaricu.

S nama ste uistinu sigurni.

Sve transakcije provodimo kroz HT Payway sustav i enkriptiramo sa 256 bit-nom SSL enkripcijom (koja omogućuje sigurnu komunikaciju preko interneta). Nigdje ne zapisujemo niti pohranjujemo informacije o vašoj kreditnoj kartici. Nosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.

Pay Way sustav omogućuje:

 • plaćanje kreditnim karticama online (American Express, Diners, MasterCard i Visa)
 • 100% sigurnosti pri plaćanju, i za kupca i za trgovca
 • iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka
 

Za više informacija pogledajte stranicu HT PayWay sustava.

        

Izjava 3D secure

E-banking/Opća uplatnica/Virman

Korisnik može platiti svoju narudžbu izvršavanjem uplate na naš bankovni račun putem opće uplatnice. Detalji o bankovnom računu, iznosu uplate i svrha uplate bit će navedeni u e-mailu s potvrdom narudžbe. Narudžba će biti poslana korisniku nakon što primimo potvrdu o uplati.

Iznos ponude treba uplatiti Općim nalogom za prijenos/Virmanom/Internet bankarstvom (u bilo kojoj banci/pošti) na:

 • Račun HR1623400091110641890 kod PBZ banke;
 • primatelj FAGRON HRVATSKA d.o.o.
 • Donjozelinska 114
 • HR-10382 Donja Zelina, Croatia
 

U polje poziv na broj obavezno upisati datum kupovine i broj narudžbe, te obavezno napisati svoje ime na mjestu platitelja.

Korisnik može platiti svoju narudžbu gotovinom prilikom dostave. U ovom slučaju, korisnik će platiti iznos narudžbe, uključujući dostavu, direktno dostavljaču prilikom preuzimanja narudžbe.

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI