Aromapic Anti-Mosquito repellent spray BIO atmos. and fabr. 150 ml

25.86  uključ. PDV

Opis

AROMAPIC linija repelenata na bazi CITRIODIOLA!

100% priorodno RJEŠENJE za zaštitu od komaraca

Aromapic linija predstavlja savršenu i potpuno prirodnu kompoziciju repelenata koja je u potpunosti sigurna za malu djecu, trudnice i dojilje.

Iz laboratorija čiste prirode stižu tri proizvoda; sprej i tekući gel na bazi organskih eteričnih ulja i CITRIODIOLA  za zaštitu od komaraca i aroma gel koji se koristi za liječenje nakon uboda čija formula ne sadrži alkohol!

AROMAPIC, SPREJ PROTIV KOMARACA ZA PROSTOR I ODJEĆU

100% Prirodno riješenje, DEET free!

Namjena proizvoda: Aromapic sprej protiv komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog). Koristi se za prostor i odjeću i ugodnog je mirisa.

Način primjene:

U atmosferu: sprejati 8 sekundi u prostor od 30-60 m³; Ponoviti svakih 7 sati ukoliko je potrebno.

Na tkaninu (zavjese, odjeću…): sprej je potrebno držati 20 cm udaljeno od objekta za koji se koristi; Ponoviti svakih 7 sati ukoliko je potrebno.

Djeca od jedne godine starosti, trudnice i dojilje : sprej koristiti u njihovoj odsutnosti, osigurati njihov boravak u prostoriji 30 minuta nakon korištenja spreja.

Biocidni pripravak na bazi CITRIODIOLA (smjesa cis i trans – p – mentan – 3,8 diol < 25,5 %) s namjenom: protiv komaraca. Vrsta pripravka: 19 – repelent. Formulacija; tekućina u spreju

Upozorenje: Ne koristiti na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Čuvati dalje od izvora topline, vatre -zabranjeno pušenje u blizini. Upotrebljavati samo u dobro provjetravanim prostorima. Držati i koristiti na temperaturi nižoj od 50°C.

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI