Cetaceum (Cetylis palmitas)

6.79 50.46  uključ. PDV

Opis

Bijele voskaste pelete. Koristi se kao emolijens, posjeduje okluzivna svojstva te stvara zaštitni film na koži, bez ostavljanja masnih tragova. Primjenjuje se u dekorativnoj kozmetici kao kozmetička boja te u losionima, kremama i proizvodima za njegu kose. Topljiv je u ulju.

Preporučena koncentracija: 2-15%

Dodatne informacije

Pakiranje

100 g, 250 g, 1 kg

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Razmotrite i ove dodatne opcije...

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI