Ekstrakt cvijeta nevena s karotenoidima CO2

15.93 107.19  uključ. PDV

Opis

Ulje tamno crvene do smeđe boje, voskaste konzistencije, tekuće pri 40°C. Bogato triterpenskim alkoholima i esterima, posebice faradiol esterom snažnog protuuplanog djelovanja.  Koristi se u kozmetici za njegu osjetljive i nadražene kože, a budući da je bogat karotenoidima koristi se i u pripravcima za sunčanje.100%prirodno. Topljiv u ulju.

Preporučena koncentracija: 0,1-0,3%

 

Dodatne informacije

Pakiranje

10 g, 30 g, 100 g

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

Adresa: Ul. Antuna Bauera 5, 10000, Zagreb

Telefon: 01 4641 258

Online narudžbe: +385 99 5378 725 

Email: info@kemig4u.hr

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI