-15%

Ho eterično ulje BIO 10 ml Pranarom

10.21  uključ. PDV 8.68  uključ. PDV

Opis

Porijeklom iz kineskih šuma, ovaj grm sa trajnim lišćem pripada istim botaničkim vrstama kao ravensara i izuzetno je po svojim ljekovitim svojstvima. Dio je porodice Lauraceae, daje značajno eterično ulje sa izvrsnom tolerancijom za kožu.

Eterično ulje ho drveta zamjenjuje eterično ulje ružinog drveta po djelovanjeu.

Ovo eterično ulje, kombinirano sa uljem ravintsare (madagaskarska ravensara) pruža dvostruki učinak kod velikog broja virusnih i bakterijskih  bolesti u djece.

DJELOVANJE

  • Antivirusno
  • Antibakterijsko
  • Antidepresivno
  • Protiv bora

 

UPOTREBA

  • Dermalno se koristi u preparatima za sprječavanje i smanjivanje bora te uz eterična ulja smilja, tamjana arapskog i sjemena mrkve razrijeđenih u biljnom ulju poloda divlje ruže mogu dati izvanredan učinak. Budući da ima antibakterijsko djelovanje, također se koristi i za njegu problematične kože sklonu aknama.
  • Koristi se za tretiranje raznih infekcija (primarno bakterijskih i virusnih), učinkovit je kod respiratornih problema poput gripe i bronhitisa, te kod poteškoća mokraćnog sustava. Može ga se dodati u difuzer ili u balzam za prsa u kombinaciji s uljima poput ravensare, eukaliptus globulusa, eukaliptus radiate, čempresa, bora bijelog i sl.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ho eterično ulje BIO 10 ml Pranarom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI