Ricinus ulje djevičansko (Ricinus communis)

6.55 46.48  uključ. PDV

Opis

Ulje ima iznimnu važnost i u kozmetičkoj industriji. Hidratizira
kožu i štiti barijeru kože, stoga se najčešće koristi u kozmetičkim
pripravcima, kao što su sapuni, preparati za njegu suhe i oštećene
kože. Često je dodatak u uljnim pakunzima za kosu, obrve, trepavice
i nokte. Bogato je masnim kiselinama, koje na kožu djeluju umirujuće.
Ima vrlo razmazivu teksturu, što ga čini dodatno poželjnim za mnoga
ulja za kosu i vlasište, balzame i guste emulzije za kožu

Dodatne informacije

Pakiranje

200 g, 450 g, 900 g, 5 kg

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI