Mrkva eter. ulje 5 ml Pranarom

20.58  uključ. PDV

Opis

Pranarom eterična ulja su kemotipizirana!

Mrkvu kao biljku poznaje gotovo svatko, koristi se puno u našoj kuhinji, a budući da ju je lako uzgojiti, uzgaja se diljem naše zemlje.  Eterično ulje sjemena mrkve dobiva se od sjemenki divlje mrkve, drugog varijeteta biljke.

Zbog zbunjujućih informacija na internetu, valja napomenuti da eterično ulje sjemena mrkva, kao ni macerat mrkve koji se dobiva maceriranjem korijena mrkve nemaju SPF.

DOBIVANJE ETERIČNOG ULJA SJEMENA MRKVE

Destilacijom vodenom parom zdrobljenih sjemenki

DJELOVANJE ETERIČNOG ULJA SJEMENA MRKVE

  • Regenerira kožu
  • Potiče zacjeljivanje kože
  • Zateže mlohavu kožu
  • Protuupalno

 

UPOTREBA

  • Eterično ulje sjemena mrkve je važan sastav svih krema za lice, ali i ostalih preparata za kožu. Naime, zbog svojeg regeneracijskog i protuupalnog djelovanja koristi se gotovo za sva kožna oštećenja i kožne tegobe poput akne rozaceje, staračkih pjegi, opeklina, atopijskog dermatitisa, ali pomaže i kod normalnih stanja kože kao i kod anti-age preparata
  • Dobro ga je staviti i u preparate za njegu kože nakon sunčanja kako bi pospješio obnovu kože oštećenu sunčevom energijom
  • Svakodnevna njega biljnim uljem ploda divlje ruže i eteričnim uljem sjemena mrkva može dati izvanredne rezultate u pogledu blistavosti kože. Mogu se dodati i još neka anti-age ulja poput tamjana arapskog, HO drva, smilja i sl.

 

KONTRAINDIKACIJE

Ulje je sigurno za primjenu, ne nadražuje i ne izaziva preosjetljivost. Naravno, kao i kod svih eteričnih ulja, treba se pridržavati doziranja.

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI