Aromapic tekući gel roler za zaštitu od komaraca 75 ml pcs Pranarom

20.96  uključ. PDV

Opis

AROMAPIC linija repelenata na bazi CITRIODIOLA!

100% priorodno RJEŠENJE za zaštitu od komaraca.

Aromapic linija predstavlja savršenu i potpuno prirodnu kompoziciju repelenata koja je u potpunosti sigurna za malu djecu, trudnice i dojilje.

Iz laboratorija čiste prirode stižu tri proizvoda; sprej i tekući gel na bazi organskih eteričnih ulja i CITRIODIOLA  za zaštitu od komaraca i aroma gel koji se koristi za liječenje nakon uboda čija formula ne sadrži alkohol!

AROMAPIC, TEKUĆI GEL  (ROLLER) ZA ZAŠTITU OD KOMARACA

100% Prirodno riješenje, DEET free!

Namjena proizvoda: Aromapic gel za kožu za zaštitu od komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog). Ne sadrži alkohol! Koristi se za zaštitu djece od 3 godine starosti i odraslih kod europskih i tropskih vrsta komaraca, pčela, osa, i drugih insekata. Prilikom nanošenja gel ne masti kožu, ne čini ju ljepljivom, već ju vlaži, štiti i brzo se upija.

Način primjene: Djeca između 3 i 6 godina: Aplicirajte lokalno, samo na ruke i noge, 1 do 2 puta na dan. Od 7 godina starosti: Nanesite na osjetljive dijelove tijela. Primjenite prema potrebi svakih 7 sati. Može se primjeniti na vrat i čelo.

Biocidni pripravak na bazi CITRIODIOLA (smjesa cis i trans – p – mentan – 3,8 diol < 8,5 %) s namjenom: gel za kožu za zaštitu od komaraca. Vrsta pripravka: 19 – repelent. Formulacija; tekući gel.

Upozorenje: Siguran je za djecu od 3 godine starosti, trudnice od 4mjeseca trudnoće i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Gel sadrži citronelal i geraniol koji mogu izazvati alergijsku reakciju kod osjetljivih osoba.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aromapic tekući gel roler za zaštitu od komaraca 75 ml pcs Pranarom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI