Biokap Nutricolor boja za kosu 140 ml Telura

11.63  uključ. PDV

Opis

Nutricolor boje za kosu rezultat su istraživanja koje je omogućilo stvaranje boja koje daju prirodan ton i sjaj. Dobro prekrivaju sijedu kosu već kod prvog nanošenja i imaju zaštitini učinak.
Sadrži Tricorepair kompleks koji je formuliran na osnovu rižinih proteina, derivata vrbe i lipofilnih kiselina iz voća. Rižini proteini imaju restrukturirajući učinak, derivat vrbe zadržava kosu sjajnom i produžuje djelovanje boje, a lipofilne kiseline iz voća njeguju kožu vlasišta za vrijeme nanošenja boje.
Boja sadrži prirodne UV filtere iz ekstrakta vrbe.
Napomena:
Osobe koje imaju manje od 50% sijede kose – za održavanje prirodne boje nanesite nijansu sličnu vašoj prirodnoj boji kose.
Osobe koje imaju više od 50% sijede kose – za održavanje prirodne boje nanesite nijansu nešto tamniju od vaše prirodne boje kose.
Garancije: Ne sadrži amonijak, rezorcin, hidrokinon ni paraben. Testirana je na nikal <0,0001%, dermatološki testirana i nije testirana na životinjama.
Način primjene: Prije nanošenja lagano iščetkati kosu da bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši da se boja prilikom nanošenja na kosu ne bi razlila po koži. Sadržaj mješavine najprije nanijeti na korijen kose, lagano umasirati i ostaviti da djeluje 20 minuta. Nakon toga nanijeti ostatak sadržaja po cijeloj duljini kose i ostaviti da djeluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti Nutricolor šampon i Nutricolor balzam iz iste linije i dobro oprati kosu.
Upozorenje: Prije primjene pročitati upute na pakiranju boje. Kod senzibilne kože napraviti test 48 sati prije nanošenja boje. Ne nanositi boju na iritirano vlasište.

Dodatne informacije

Boje

1.0, 3.0, 4.06, 4.4, 4.5, 5.0, 5.06, 5.22, 5.3, 6.0, 6.3, 6.4, 6.46, 6.66, 7.0, 7.1, 7.3, 7.4, 7.5, 8.0, 9.0, 10.0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Biokap Nutricolor boja za kosu 140 ml Telura”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Povezani artikli
Prati nas na društvenim mrežama

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

Učlani se u naš LOYALTY KLUB

KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSJETITE U

LIJEPO TE JE PONOVO VIDJETI